Dr. Oetker Backin Proszek do pieczenia 30 g
Udostępnij na FacebookuProszek do pieczenia Dr. Oetkera to niezmiennie gwarancja udanych wypieków już od 1891 roku: - doskonale spulchnia ciasto - wypieki są zawsze smaczne
1 szt - 0,030 kg
Kod kreskowy: 5900437010373
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu)
mąka PSZENNA
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność MLEKA.
Marka
Dr. Oetker
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Proszek do pieczenia
Cechy
podwójna porcja na 1 kg mąki
Opis produktu
Proszek do pieczenia Dr. Oetkera to niezmiennie gwarancja udanych wypieków już od 1891 roku:
- doskonale spulchnia ciasto
- wypieki są zawsze smaczne
Dodatkowe informacje
Przepis na ciasto ucierane z jabłkami znajdziesz na www.oetker.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 6
Szerokość - 91
Wysokość - 118
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Adres zwrotny
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Serwis Konsumenta
tel.: 801 100 700
koszt 1 impulsu poł. lokalnego
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl
Kontakt
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Telefon kontaktowy
801100700
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900437010397
Email kontaktowy
serwis@oetker.pl
Adres internetowy
www.oetker.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Energia | 261 kJ/62 kcal |
Tłuszcz | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 0,3 g |
Białko | 1,9 g |
Sól | 48,5 g |