1 kg
Kod kreskowy: 21470
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko pasteryzowane,
Śmietana,
Sól,
Pieprz,
Podpuszczka,
Kultury bakterii mlekowych,
Kultury bakterii pleśniowych.
Opis produktu
CHAMPIGNON z pieprzem tort - ser miękki z porostem szlachetnej białej pleśni o śmietankowej konsystencji, z dodatkiem zielonego pieprzu, któremu zawdzięcza swój wyrazisty smak i pełny aromat. Cechuje się kremową, elastyczną konsystencją. Podaje się głównie na desce serowej. Jest doskonałym składnikiem sałatek, wyśmienicie smakuje z kanapkami. Najlepsze wina półwytrawne. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 65% tł w suchej masie.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 2+ 8°C
Adres producenta
Kaserei champingnon - 87 493 Lauben, Niemcy