Symbio Mąka jaglana ekologiczna 500 g
Udostępnij na FacebookuMąka jaglana jest mąką uniwersalną. Doskonale nadaje się do słodkich wypieków, np. kruchych tart, muffinek oraz racuchów. Szczególnie dobrze komponuje się wówczas z czekoladą oraz bananami. Mąka jaglana sprawdza się także w słonych potrawach np. domowym pieczywie lub wytrawnych naleśnikach.
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5903874563181
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gluten, orzeszki ziemne, soję, orzechy.
Marka
Symbio
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ekologiczna mąka jaglana
Cechy
źródło błonnika
Opis produktu
Mąka jaglana jest mąką uniwersalną. Doskonale nadaje się do słodkich wypieków, np. kruchych tart, muffinek oraz racuchów. Szczególnie dobrze komponuje się wówczas z czekoladą oraz bananami. Mąka jaglana sprawdza się także w słonych potrawach np. domowym pieczywie lub wytrawnych naleśnikach.
Zalecenia dla alergików
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 126
Szerokość - 106
Głębokość - 65
Rodzaj opakowania
Typ - Torba papierowa
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Symbio Polska S.A.
ul. Zawieprzycka 8m
20-228 Lublin
Adres zwrotny
Symbio Polska S.A.
ul. Zawieprzycka 8m
20-228 Lublin
www.symbio.pl
Kontakt
Symbio Polska S.A.
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 Rolnictwo UE
Adres kontaktowy
ul. Zawieprzycka 8m
20-228 Lublin
Oświadczenia żywieniowe
źródło błonnika
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj pochodzenia: Polska
Adres internetowy
www.symbio.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1514 kJ/ 357 kcal |
Tłuszcz | 3,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 70 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0 g |