Szynka prosciutto di parma 16m
Udostępnij na FacebookuNie zawiera glutenu ani pochodnych mleka. Bez dodatków azotanów i azotynów.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 8002974026040
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mięso wieprzowe
sól
Marka
Salumi Villani
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Szynka parmeńska 16M ChNP. Dojrzewająca w tradycyjnych piwnicach przez okres co najmniej 16 miesięcy.
Opis produktu
Nie zawiera glutenu ani pochodnych mleka. Bez dodatków azotanów i azotynów.
Pozostałe informacje
Pakowano pod kontrolą upoważnionego organu. Produkt certyfikowany przez organ kontrolny zatwierdzony przez włoskie Ministerstwo ds. Polityki Rolnej, Żywnościowej i Leśnej
Pakowane w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 4
Przygotowanie i stosowanie
Zalecamy, aby po wyjęciu z lodówki otworzyć opakowanie i poczekać 5/10 min przed podaniem na stół.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres zwrotny
UNI FOOD AND WINE SP. Z. O.O
ul. Tytusa Chałubińskiego 9/2
02-004 Warszawa
Kontakt
UNI FOOD AND WINE SP. Z. O.O
Adres kontaktowy
ul. Tytusa Chałubińskiego 9/2
02-004 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 259
Głębokość na półce - 20
Szerokość na półce - 219
Waga od dostawcy
Waga brutto - 118
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 259
Głębokość - 20
Szerokość - 219
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Kraj
Country of Origin - Włochy
Adres dystrybutora
UNI FOOD AND WINE SP. Z. O.O
ul. Tytusa Chałubińskiego 9/2
02-004 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1068 kJ/256 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 28 g |
Sól | 4,8 g |