1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5901390006113
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
sól
kultury jogurtowe gatunku Lactobacillus bulgaricus
mleko pasteryzowane
kultury mleczarskie
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy camembert lekki* bez laktozy.
* O obniżonej zawartości tłuszczu względem Turek Camembert Naturalny.
Cechy
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
100 % naturalne składniki
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 86
Głębokość - 32
Szerokość - 87
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Informacje dot. stylu życia
Bez laktozy
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 30 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1161 kJ / 279 kcal | 348 kJ / 83 kcal |
Tłuszcz | 21 g | 6,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g | 4,8 g |
Węglowodany | 1,3 g | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | 0 g |
Białko | 21 g | 6,3 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. |