1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 3077201012085
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Geotrichum Candidum
bazylia
oliwa z oliwek
naturalny aromat
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
czosnek
kultury bakterii
śmietanka pasteryzowana
pomidory
podpuszczka mikrobiologiczna
Penicilium Candidum
Marka
Valbon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy Camembert z posypką śródziemnomorską.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w temp. od +2 °C do +8 °C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres zwrotny
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres kontaktowy
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Kontakt
Hochland Polska Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 34
Szerokość na półce - 70
Głębokość na półce - 120
Waga od dostawcy
Waga brutto - 183
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 75
Głębokość - 42
Szerokość - 123
Dodatki
Smaki / Aromaty - Contains
Kraj
Country of Origin - Francja
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1507 kJ / 364 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany | 1,0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 18 g |
Sól | 1,4 g |