1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 3077201012054
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
pieprz kolorowy
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
śmietanka pasteryzowana
Penicillium Candidum
sól
Geotrichum Candidum
naturalny aromat
Marka
Valbon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy camembert z posypką z kolorowego pieprzu.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w temp. od +2 °C do +8 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres zwrotny
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres kontaktowy
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Kontakt
Hochland Polska Sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 70
Głębokość na półce - 120
Wysokość na półce - 34
Waga od dostawcy
Waga brutto - 183
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 42
Wysokość - 75
Szerokość - 123
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Francja
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1487 kJ / 359 kcal |
| Tłuszcz | 32 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
| Węglowodany | 0,8 g |
| w tym cukry | 0 g |
| Białko | 17 g |
| Sól | 1,4 g |