1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 3077201008552
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
sól
Penicillium Candidum
stabilizator: chlorek wapnia
Geotrichium Candidum
podpuszczka
kultury bakterii
Marka
Valbon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy.
Dodatkowe informacje
www.va;bon.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Najlepiej smakuje po 30 minutach od wyciągnięcia z lodówki.
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +2°C do +8°C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 87
Głębokość - 33
Wysokość - 162
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
Hochland Polska Sp. z o.o.
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres zwrotny
Hochland Polska Sp. z o.o.
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Kontakt
Hochland Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
O producencie
Valbon to oryginalny francuski ser pleśniowy. Nasze sery wytwarzane są od 100 lat w sercu Francji, począwszy od rzemieślniczej manufaktury założonej w 1922 roku przez Henri Hutina, mistrza sera z Lacroix-sur-Meuse, do nowoczesnej, kontynuującej tradycję wytwórni serów pleśniowych. Sprawdzona klasyczna francuska receptura to gwarancja harmonijnego połączenia delikatnej skórki i kremowego wnętrza, które zapewniają aksamitną konsystencję i klasyczny smak, prawdziwego pleśniowego sera.
Kraj
Country of Origin - France
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano we Francji
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1436 kJ/347 kcal |
Tłuszcz: | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 21 g |
Węglowodany: | 1,0 g |
w tym cukry: | 1,0 g |
Białko: | 16 g |
Sól: | 1,4 g |