1 szt  - 0,280 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5904257071194                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Łopatka wołowa 53,5%, 
ketchup (pomidory, ocet winny, cukier trzcinowy, sól, przyprawy, zioła) 16,50%, 
cebula, 
piwo ciemne (woda, słód JĘCZMIENNY: jasny, bawarski, karmelowy i palony, chmiel, wyciąg z szyszek chmielowych, cukier), śliwki suszone bez pestek, papryka chili, czosnek, Ballantine’s Finest Whisky (zawiera SIARCZYNY),
 sól, 
pieprz, 
sos worchester (woda, sok z tamaryndowca, syrop cukrowy, ocet winny, sos SOJOWY: woda, SOJA, mąka PSZENNA, sól),
 ocet winny ,
cebula, 
sól,
 czosnek, 
pieprz chili, 
goździk, 
ziele angielskie, 
pieprz czarny, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), tymianek świeży, 
nasiona kolendry, 
ziele angielskie, 
liść laurowy
Opis produktu
Długo pieczone mięso wołowe z aromatycznym sosem BBQ naszego autorstwa! Wołowina w tej wersji to prawdziwe odkrycie. Można ja wygrzać i jeść z pieczywem lub kaszą, ale dla fanów gotowania, może stanowić doskonałą bazę do kreacji wielu dań! Burger, tortilla, bowl lub mega kanapka z dodatkami. Z szarpaną wołowiną z Wekowni, doskonale komponuje się: grillowana papryka, a także nasza konfitura z czerwonej cebuli.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera soję, siarczyny, gluten
Przechowywanie
Przechowywać 
w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Przygotowanie i stosowanie
Podgrzać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.
Adres producenta
Flow Food Sp. z o.o. ul. Wólczańska 128/134, 90-527 Łódź
Adres zwrotny
Flow Food Sp. z o.o. ul. Wólczańska 128/134, 90-527 Łódź
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 830 kJ/ 199 kcal | 
| Tłuszcz | 6,42 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,13 g | 
| Węglowodany | 14,46 g | 
| w tym cukry | 4,49 g | 
| białko | 20,75 g | 
| sól | 1,05 g | 
            