1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5711953047954
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
barwnik: beta-karoten
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser wiórkowany: ser Cheddar (53 %), ser Mozzarella (37 %), ser długodojrzewający (10 %).
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Kontakt
Arla Foods S.A.
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 231
Szerokość na półce - 162
Głębokość na półce - 20
Waga od dostawcy
Waga brutto - 217
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 20
Wysokość - 231
Szerokość - 162
Kraj
Country of Origin - Dania
Kraj pochodzenia głównego składnika - Produkt UE
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05711953048432
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1523 kJ/367 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 2,7 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 25 g |
Sól | 2,0 g |