1 szt - 0,245 kg
Masa po odsączeniu - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5900197018053
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii
kwas: kwas cytrynowy
Składniki zalewy: woda, sól
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Mozzarella kuleczki w zalewie 45 % tł. w s.m.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu produkt przechowywać w zalewie i spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Wysokość - 50
Szerokość - 109
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa
przez
Goldsteig Käsereien Bayerwald GmbH
Siechen 11,
Niemcy
93413 Cham
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa
Kontakt
Bakoma Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1016 kJ / 245 kcal |
Tłuszcz | 18,5 g |
w tym kwasy nasycone | 13,0 g |
Węglowodany | 1,5 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 18,0 g |
Sól | 0,40 g |