1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5711953111464
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
barwnik: beta-karoten
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Red Cheddar, wiórkowany, pełnotłusty, dojrzewający.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Kontakt
Arla Foods S.A.
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 231
Szerokość na półce - 162
Głębokość na półce - 20
Waga od dostawcy
Waga brutto - 217
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 20
Szerokość - 162
Wysokość - 231
Kraj
Kraj pochodzenia głównego składnika - Produkt UE
Country of Origin - Dania
Opakowanie logistyczne
GTIN - 15711953111478
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1736 kJ/418 kcal |
Tłuszcz | 34 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
Węglowodany | 2,3 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,8 g |