1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5906207475366
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia ziemniaczana
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko
bakterie fermentacji mlekowej
Marka
Galbani
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Mozzarella, ser podpuszczkowy, niedojrzewający, półtłusty.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przygotowanie i stosowanie
Zalecane spożycie po obróbce termicznej.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 184
Szerokość - 152
Głębokość - 32
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
00-604 Warszawa
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
www.ilgustoitaliano.pl
Kontakt
Lactalis Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce. Cyfra (-1-) lub (-2-) przy dacie minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu paczkującego.
Email kontaktowy
jakosc@lactalis.pl
Adres internetowy
www.ilgustoitaliano.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1191 kJ/286 kcal |
| Tłuszcz | 20 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
| Węglowodany | 2,5 g |
| - w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 24 g |
| Sól | 1,4 g |