1 szt - 0,370 kg
Kod kreskowy: 5900197012723
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
MLEKO zagęszczone odtłuszczone
ŚMIETANKA
MLEKO
kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typ grecki.
Cechy
bardzo gęsty
prosty skład
3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii
doskonała baza do sosów i dipów
gęsta i kremowa konsystencja
firma polska
Dodatkowe informacje
Blik 100 zł* co godzinę
Kup dowolny produkt Bakoma i wypłać wygraną z bankomatu
www.wygrajzbakoma.pl
Loteria trwa: 15.05.-13.08.2023
*Nagroda 100 zł w postaci czek Blik. Losowania codziennie w godzinach od 04:00 do 00:00. Szczegóły i regulamin na stronie www.wygrajzbakoma.pl i www.smolar.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Wysokość - 118
Szerokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów,
Poland
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 417 kJ / 100 kcal |
Tłuszcz | 7,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,5 g |
Węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,12 g |