1 szt - 0,370 kg
Kod kreskowy: 5900197012723
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko
mleko zagęszczone odtłuszczone
śmietanka
kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typ grecki.
Cechy
bardzo gęsty
prosty skład
3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii
doskonała baza do sosów i dipów
gęsta i kremowa konsystencja
firma polska
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Wysokość - 118
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów,
Poland
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
O producencie
firma polska
Waga od dostawcy
Waga brutto - 388
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 417 kJ / 100 kcal |
| Tłuszcz | 7,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,5 g |
| Węglowodany | 4,7 g |
| w tym cukry | 4,7 g |
| Białko | 3,5 g |
| Sól | 0,12 g |