Bakoma Jogurty Świata Jogurt naturalny typ islandzki 290 g
Udostępnij na FacebookuJogurt Islandzki swoją wyjątkową kremowość zawdzięcza temu, że jest wyprodukowany z dwa razy większej ilości mleka niż klasyczne jogurty. Dzięki temu jogurt islandzki ma wysoką zawartość białka, delikatny smak i wyjątkową kremową konsystencję. Doskonale smakuje z płatkami, musli, owocami lub miodem.
1 szt - 0,290 kg
Kod kreskowy: 5900197030789
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii jogurtowych
mleko zagęszczone odtłuszczone
śmietanka
białka mleka
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny 2 % tłuszczu.
Cechy
wyjątkowo kremowy
22 g* białka
bardzo delikatny
idealna baza do sosów i dipów
*Zawartość białka w kubku 290 g
Opis produktu
Jogurt Islandzki swoją wyjątkową kremowość zawdzięcza temu, że jest wyprodukowany z dwa razy większej ilości mleka niż klasyczne jogurty. Dzięki temu jogurt islandzki ma wysoką zawartość białka, delikatny smak i wyjątkową kremową konsystencję. Doskonale smakuje z płatkami, musli, owocami lub miodem.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Szerokość - 95
Wysokość - 112
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 337 kJ / 80 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 8,0 g |
w tym cukry | 8,0 g |
Białko | 7,5 g |
Sól | 0,13 g |