Bakoma Jogurt typ grecki bardzo gęsty 170 g
Udostępnij na FacebookuDoskonała baza do sosów i dipów. Gęsta i kremowa konsystencja.
1 szt - 0,170 kg
Kod kreskowy: 5900197013065
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus Bifidobacterium lactis
śmietanka
mleko
mleko zagęszczone odtłuszczone
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typ grecki.
Cechy
prosty skład
3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii
firma polska
Opis produktu
Doskonała baza do sosów i dipów.
Gęsta i kremowa konsystencja.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 94
Szerokość - 94
Wysokość - 61
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 417 kJ / 100 kcal |
Tłuszcz | 7,5 g |
w tym kwasy nasycone | 4,5 g |
Węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,12 g |