1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 4000504210024
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
podpuszczka
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych
50 % tł. w s.m.
kultury pleśniowe
Marka
Dorblu
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp. 0 °C / +6 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 43
Wysokość - 91
Szerokość - 56
Rodzaj opakowania
Typ - Owijka
Adres producenta
Käserei Champignon
87493 Lauben/Allgäu
Germany / Bavaria
Adres zwrotny
Käserei Champignon
87493 Lauben/Allgäu
Germany / Bavaria
Adres kontaktowy
87493 Lauben/Allgäu
Germany / Bavaria
Kontakt
Käserei Champignon
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP