1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5907070006121
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt bezglutenowy
Składniki
kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5
mleko pełne pasteryzowane
barwnik karoteny
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
bakterie fermentacji mlekowej
sól
stabilizator chlorek wapnia
Marka
Lazur
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy złocisty - plastry.
Cechy
aksamitny, lekko mleczny smak
bez konserwantów, prosty skład
Produkt polski
Poznaj Dobrą Żywność
wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C
Spożyć do 24 godzin po otwarciu opakowania.
Proces dojrzewania serów trwa nieprzerwanie, dlatego ich wygląd i smak ulega zmianie. Naturalnym jest pojawienie się na ich powierzchni pleśni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 129
Wysokość - 179
Głębokość - 17
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl
Adres zwrotny
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
www.lazur.pl
serwis.konsumenta@lazur.pl
Kontakt
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
O producencie
Sery pleśniowe produkujemy od 1959
Adres kontaktowy
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
Waga od dostawcy
Waga brutto - 112
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Barwniki - Zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Email kontaktowy
serwis.konsumenta@lazur.pl
Adres internetowy
www.lazur.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1447 kJ/349 kcal |
tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy nasycone | 20 g |
węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 18 g |
sól | 2,5 g |