1 szt
Kod kreskowy: 5900771004434
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii jogurtowych
mleko
Marka
Jogo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Należy spożyć do: data, numer partii na wieczku lub na górnej krawędzi kubka. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od +1°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 111
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 264 kJ / 63 kcal |
tłuszcz w tym | 2,5 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
węglowodany w tym | 5,8 g |
- cukry | 5,8 g |
białko | 4,3 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |