1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5900531003103
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt typu greckiego naturalny
Cechy
0% tłuszczu, 2 x więcej białka*
Pozostałe informacje
*Kremowy jogurt typu greckiego o podwyższonej zawartości białka w porównaniu z podobnymi produktami.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 95
Szerokość - 95
Głębokość - 55
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 218 kJ/51 kcal |
Tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 8,7 g |
Sól | 0,1 g |