1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 5907771443225
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Uniflora
Cechy
Produkt polski
źródło witamin C, B₆, niacyny
źródło kwasu foliowego
źródło błonnika pokarmowego
Przygotowanie i stosowanie
Gotowe do spożycia
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Powstawanie białych drobnych korzonków jest naturalnym zjawiskiem dla wzrostu świeżych kiełków.
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 96
Głębokość - 51
Wysokość - 137
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Adres zwrotny
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Kontakt
UNIFLORA Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło witamin C, B₆, niacyny
źródło błonnika pokarmowego
źródło kwasu foliowego
Adres kontaktowy
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski
Adres internetowy
www.uniflora.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 231 kJ/55 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 4,6 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Błonnik | 3,1 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0 g |
Kwas foliowy | 148 µg (74 %*) |
Witamina C | 29,7 mg (37 %*) |
Witamina B6 | 0,45 mg (32 %*) |
Niacyna | 2,89 mg (18 %*) |
*Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej) |