1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 5907771443706
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Uniflora
Cechy
Produkt polski
źródło witamin B₆, C, K
źródło kwasu foliowego fosforu
Przygotowanie i stosowanie
Gotowe do spożycia
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Powstawanie białych drobnych korzonków jest naturalnym zjawiskiem dla wzrostu świeżych kiełków
Należy spożyć do: data na boku etykiety.
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 98
Głębokość - 51
Wysokość - 136
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Adres zwrotny
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Kontakt
UNIFLORA Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło witamin B₆, C, K
źródło kwasu foliowego fosforu
Adres kontaktowy
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Adres internetowy
www.uniflora.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 200 kJ / 48 kcal |
Tłuszcz | 1,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 2,1 g |
w tym cukry | 1,6 g |
Błonnik | 2,4 g |
Białko | 4,4 g |
Sól | 0 g |
Kwas foliowy | 164,1 µg (82 %*) |
Witamina K | 52,1 µg (70 %*) |
Witamina C | 29,9 mg (37 %*) |
Witamina B6 | 0,32 mg (23 %*) |
Fosfor | 108 mg (15 %*) |
*Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej) |