1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 5907771443218
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Uniflora
Cechy
Produkt polski
źródło witamin E, C, B₆, kwasu foliowego
źródło fosforu i manganu
źródło błonnika pokarmowego
Przygotowanie i stosowanie
Gotowe do spożycia
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Powstawanie białych drobnych korzonków jest naturalnym zjawiskiem dla wzrostu świeżych kiełków.
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 96
Wysokość - 138
Głębokość - 51
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Adres zwrotny
UNIFLORA Sp. z o.o.
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
www.uniflora.com.pl
Kontakt
UNIFLORA Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło witamin E, C, B₆, kwasu foliowego
źródło fosforu i manganu
źródło błonnika pokarmowego
Adres kontaktowy
ul. Lwowska 8,
42-202 Częstochowa
Kraj
Country of Origin - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski
Adres internetowy
www.uniflora.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 244 kJ/58 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 5,3 g |
w tym cukry | 1,7 g |
Błonnik | 3,7 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,02 g |
Kwas foliowy | 96,3 µg (48 %*) |
Witamina C | 35,2 mg (44 %*) |
Witamina B6 | 0,3 mg (21 %*) |
Witamina E | 2,09 mg (17 %*) |
Fosfor | 126,9 mg (18 %*) |
Mangan | 0,32 mg (16 %*) |
*Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej) |