KRESTO Pestki dyni 100 g
Udostępnij na FacebookuPestki dyni stanowią szybką i wartościową przekąskę. Sprawdzą się jako dodatek do jogurtu, owsianki, ciast lub deserów. Dobrze komponują się z mięsem lub rybami. idealna przekąska
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5902451033109
Dodatkowe informacje
Producent
KRESTO
KRESTO - Jakość, którą widać!
KRESTO - świadome odżywianie!
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY oraz SEZAM.
Marka
KRESTO
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pestki dyni.
Cechy
ZIARENKA DYNI
ZIELONE, ŁUSKANE
doskonałe do pieczenia
Opis produktu
Pestki dyni stanowią szybką i wartościową przekąskę. Sprawdzą się jako dodatek do jogurtu, owsianki, ciast lub deserów. Dobrze komponują się z mięsem lub rybami.
idealna przekąska
O marce
KRESTO - Jakość, którą widać!
KRESTO - świadome odżywianie!
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 17
Wysokość - 148
Szerokość - 141
Informacje o recyklingu
Całe opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
VOG Polska Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice
tel.: 46 835 14 40
www.vog.pl
Adres zwrotny
VOG Polska Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice
tel.: 46 835 14 40
www.vog.pl
Adres kontaktowy
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice
Kontakt
VOG Polska Sp. z o.o.
O producencie
Pestki dyni stanowią szybką i wartościową przekąskę. Sprawdzą się jako dodatek do jogurtu, owsianki, ciast lub deserów. Dobrze komponują się z mięsem lub rybami.
idealna przekąska
Telefon kontaktowy
46 835 14 40
Recykling - pozostały tekst
Chrońmy razem środowisko
Opakowanie w 100 % do recyklingu
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.vog.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2369 kJ / 572 kcal |
Tłuszcz | 46 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,5 g |
Węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 25 g |
Sól | 0,05 g |