1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5901166000147
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
Zawartość tłuszczu 1,5 %
żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Marka
Latteo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir grodziski.
Pozostałe informacje
Q Jakość Tradycja - Mazowieckie
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed otwarciem
Przechowywanie
Należy spożyć do: /numer partii: data i numer partii na kapslu. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 64
Głębokość - 64
Wysokość - 183
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Grodzisku Mazowieckim
Traugutta 5,
05-825 Grodzisk Mazowieckim
www.osmgm.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Grodzisku Mazowieckim
Traugutta 5,
05-825 Grodzisk Mazowieckim
www.osmgm.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Grodzisku Mazowieckim
Adres kontaktowy
Traugutta 5,
05-825 Grodzisk Mazowieckim
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Rodzaj materiału opakowania
Label - glued - 5 - PP
Bottle - 1 - PET
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie 400 g zawiera dwie sugerowane porcje produktu.
Adres internetowy
www.osmgm.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 g produktu | Wartość odżywcza: w porcji 200 g | % RWS* w porcji |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 180 kJ/ 43 kcal | 360 kJ/ 86 kcal | 4 % |
Tłuszcz | 1,5 g | 3,0 g | 4 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g | 1,8 g | 9 % |
Węglowodany | 4,2 g | 8,4 g | 3 % |
w tym cukry | 4,2 g | 8,4 g | 9 % |
Białko | 3,1 g | 6,2 g | 12 % |
**Sól | 0,10 g | 0,20 g | 3 % |
*Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
Opakowanie 400 g zawiera dwie sugerowane porcje produktu. | |||
**Zawartość soli wynika wyłącznie z zawartości naturalnie występującego sodu. |