1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5901166000505
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
zalewa: [woda, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
ser [mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
Marka
Latteo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser mozzarella w zalewie. Ser podpuszczkowy, niedojrzewający.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 117
Szerokość - 116
Głębokość - 28
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Grodzisku Mazowieckim
05-825 Grodzisk Maz.
ul. Traugutta 5
www.osmgm.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Grodzisku Mazowieckim
05-825 Grodzisk Maz.
ul. Traugutta 5
www.osmgm.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Grodzisku Mazowieckim
Adres kontaktowy
05-825 Grodzisk Maz.
ul. Traugutta 5
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.
Adres internetowy
www.osmgm.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 g produktu | Wartość odżywcza: w porcji 75 g | %* RWS w porcji |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 961 kJ / 231 kcal | 720 kJ / 173 kcal | 9 % |
Tłuszcz | 17 g | 13 g | 18 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g | 9 g | 45 % |
Węglowodany | 0,5 g | 0,4 g | 0 % |
w tym cukry | 0,5 g | 0,4 g | 0 % |
Błonnik | 0 g | 0 g | 0 % |
Białko | 19 g | 14 g | 29 % |
Sól | 1,2 g | 0,9 g | 15 % |
%* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. |