1 szt - 0,110 kg
Kod kreskowy: 5901069001265
Dodatkowe informacje
Producent
Łosoś Ustka
Łosoś
Jakość gwarantowana od 1954
Składniki
rodzynki
przyprawy
skrobia kukurydziana modyfikowana
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy)
woda
naturalny aromat (zawiera soję)
wzmacniacz smaku: glutaminian sodu
koncentrat pomidorowy
sól
cukier
ocet spirytusowy
olej rzepakowy
czosnek mielony
łosoś atlantycki (Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich) (50%)
Marka
Łosoś Ustka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś po królewsku
Cechy
smak inspirowany Hiszpanią
wysoka zawartość Omega-3
łatwe otwieranie
Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
O marce
Łosoś
Jakość gwarantowana od 1954
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Ryba - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 25
Maks. wilgotność % - 80
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 80
Głębokość - 24
Wysokość - 108
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne „Łosos" Sp. z o.o.
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
Polska
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84 72 700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
www.lososustka.com.pl
Kontakt
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Włynkówko 49B
76-202 Słupsk 2
Polska
Oświadczenia żywieniowe
Wysoka zawartość Omega-3
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Telefon kontaktowy
+48598472700
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Email kontaktowy
lososustka@lososustka.com.pl
Adres internetowy
www.lososustka.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 721 kJ / 173 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 10 g |
Białko | 12 g |
Sól | 1,1 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 1,3 g |
w tym | |
kwas alfa-linolenowy (ALA) | 0,6 g |
kwas eikozapentaenowy (EPA) | 0,2 g |
kwas dokozaheksaenowy (DHA) | 0,3 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |