1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5908310961675
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
maka z pszenicy DURUM ;
wybite jaja 10%
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania :
Makaron wsypać do wrzącej , osolonej wody ( 1 litr wody na 100 g makaronu ) . Gotować w zależności od preferencji , przez około 9 - 11 minut na wolnym ogniu , od czasu do czasu mieszając . Ugotowany makaron odcedzić.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Wytwórnia Makaronu Domowego
POL - MAK S.A
Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Adres zwrotny
Wytwórnia Makaronu Domowego
POL - MAK S.A
Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1543 kJ / 364 kcal |
| Tłuszcz | 2,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe | 0,8 g |
| Węglowodany | 71 g |
| w tym cukry | 3,3 g |
| Białko | 13 g |
| Sól | 0,1 g |
