1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5908310961934
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka z pszenicy durum ,
mąka z pszenicy zwyczajnej ,
woda ,
jaja 9%.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania : Makaron wsypać do wrzącej osolonej wody ( 1 litr wody na 100 g makaronu ) . Gotować w zależności od preferencji , przez około 9-11 minut na wolnym ogniu , od czasu do czasu mieszając . Ugotowany makaron odcedzić.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S.A
ul. Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Adres zwrotny
Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S.A
ul. Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1530 kJ / 361 kcal |
| Tłuszcz | 2,2 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
| Węglowodany | 71 g |
| w tym cukry | 2,7 g |
| Błonnik | 2,2 g |
| Sól | 0,04 g |
