Pol-Mak Kluski do zup tradycyjny 250g
Udostępnij na FacebookuMakaron tradycyjny, 4 jajeczny. Wyrabiany metodą walcowania ciasta. Bogactwo smaku i tradycji. Produkt posiadający certyfikat Jakość i Tradycja.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5908310960210
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Makaron tradycyjny, 4 jajeczny. Wyrabiany metodą walcowania ciasta. Bogactwo smaku i tradycji. Produkt posiadający certyfikat Jakość i Tradycja.
Składniki
Mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%)= 4 jaja na 1 kg mąki. Woda, przyprawa - kurkuma.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Wytwórnia Makaronu Domowego Pol-mak S.A
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,09 g |
| Zawartość białek | 13 g |
| Zawartość błonnika | 4,5 g |
| Cukry | 2,7 g |
| Zawartość węglowodanów | 69 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3,1 g |
| Wartość energetyczna kJ | 1543 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 365 kcal |
