1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5904025000067
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna makaronowa,
jaja 18% = 4 jaja/1 kg mąki,
woda,
przyprawa - kurkuma
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować, w zależności od preferencji, przez około 3-4 minuty na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Adres producenta
Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S.A.
Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Adres zwrotny
Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S.A.
Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1543 kJ / 365 kcal |
| tłuszcz | 3,1 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
| Węglowodany | 69 g |
| w tym cukry | 2,7 g |
| błonnik | 4,5 g |
| białko | 13 g |
| sól | 0,09 g |
