1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5904467210635
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
białka mleka
mleko
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
odtłuszczone mleko w proszku
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny.
Cechy
łagodny smak i aksamitna konsystencja
bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry: cukier mleczny - laktoza
prosto z Żuław
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym*
*więcej na www.maluta.pl
1 g zawiera min. 10⁷ żywych bakterii jogurtowych
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 116
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel.: 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres zwrotny
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel.: 55 247 24 61
www.maluta.pl
Kontakt
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA
Oświadczenia żywieniowe
bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry: cukier mleczny - laktoza
Adres kontaktowy
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Telefon kontaktowy
55 247 24 61
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 242 kJ |
Wartość energetyczna | 58 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
Węglowodany | 4,8 g |
w tym cukry | 4,8 g |
Białko | 4,0 g |
Sól | 0,13 g |
Zawiera naturalnie występujące cukry: cukier mleczny - laktoza. |