Robico Kefir 1,5% 400 g
Udostępnij na FacebookuJest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5908312380078
Dodatkowe informacje
Producent
Robico
Ten smak Robicolosalną różnicę
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Marka
Robico
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir
Cechy
produkt polski
Opis produktu
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
O marce
Ten smak Robicolosalną różnicę
Dodatkowe informacje
wielka orkiestra świątecznej pomocy
Program Policz się z Cukrzycą
Wymienniki na 100 g
WW 0,4
WBT 0,3
WBZ 0,3
WT 0,2
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 61
Wysokość - 187
Głębokość - 61
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Wyprodukowano dla
FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
przez
Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach
ul. Łęczycka 38
99-340 Krośniewice
Oddział Niedrzew
99-306 Łanięta
Adres zwrotny
FZZPM Zakład Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
Więcej na www.robico.com.pl
Kontakt
FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO
Adres kontaktowy
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
Kraj
Country of Origin - Poland
Opakowanie handlowe
GTIN - 02563301401023
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05908312380153
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski
Adres internetowy
www.robico.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 180 kJ/43 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 3,1 g |
Sól* | 0,1 g |
* wynika z naturalnej zawartości sodu |