Robico Kefir 1,5% 900 g
Udostępnij na FacebookuJest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
                            
                            1 szt  - 0,900 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5908312380900                        
Dodatkowe informacje
Producent
Robico
Ten smak Robicolosalną różnicę
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Marka
Robico
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir
Opis produktu
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
O marce
Ten smak Robicolosalną różnicę
Dodatkowe informacje
wielka orkiestra świątecznej pomocy
Program Policz się z cukrzycą
WW 0,46
WB 0,12
WT 0,14
WBT 0,26
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Informacje o recyklingu
Wypełnienie opakowania - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 81
Głębokość - 81
Wysokość - 248
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka
Adres producenta
Wyprodukowano dla 
FZZPM w Polsce Zakładu Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
przez
Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach
ul. Łęczycka 38
99-340 Krośniewice
Oddział Niedrzew
99-306 Łanięta
Adres zwrotny
Zakład Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
www.robico.com.pl
Kontakt
Zakład Usług Handlowych ROBICO
Adres kontaktowy
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
Waga od dostawcy
Waga brutto - 942
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05908312380894
Adres internetowy
www.robico.com.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | na 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 180 kJ/43 kcal | 
| Tłuszcz | 1,5 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g | 
| Węglowodany | 4,2 g | 
| w tym cukry | 4,2 g | 
| Błonnik | 0 g | 
| Białko | 3,1 g | 
| Sól* | 0,1 g | 
| * wynika z naturalnej zawartości sodu | 
