Robico Kefir 2% tłuszczu 280 g
Udostępnij na FacebookuJest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. Przekonaj się sam, że w szkle Robicolosalną różnicę!
1 szt - 0,280 kg
Kod kreskowy: 5908312380054
Dodatkowe informacje
Producent
Robico
Ten smak Robicolosalną różnicę
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Marka
Robico
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir.
Cechy
Produkt polski
Opis produktu
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Przekonaj się sam, że w szkle Robicolosalną różnicę!
O marce
Ten smak Robicolosalną różnicę
Pozostałe informacje
Wymienniki
WW 0,42
WBT 0,30
WBZ 0,30
WT 0,20
Dodatkowe informacje
wielka orkiestra świątecznej pomocy
Program policz się z cukrzycą
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka szklana
Adres producenta
Wyprodukowano dla
FZZPM w Polsce Zakładu Usług Handlowych ROBICO,
ul. Hoża 66/68,
00-682 Warszawa,
www.robico.com.pl
przez
OSM w Piaskach,
ul. Zamojska 26,
21-050 Piaski
Adres zwrotny
Zakład Usług Handlowych ROBICO,
ul. Hoża 66/68,
00-682 Warszawa,
www.robico.com.pl
Kontakt
Zakład Usług Handlowych ROBICO
Adres kontaktowy
ul. Hoża 66/68,
00-682 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 60
Głębokość na półce - 60
Wysokość na półce - 167
Waga od dostawcy
Waga brutto - 463
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 60
Wysokość - 167
Szerokość - 60
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce. Produkt polski.
Adres internetowy
www.robico.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 196 kJ/47 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 3,0 g |
Sól* | 0,10 g |
*wynika z naturalnej zawartości sodu |