Ser cambozola champignon
Udostępnij na FacebookuSer śmietankowa tort - ser miękki z porostem białej i przerostem niebieskiej pleśni, o mocno kremowej konsystencji. Łagodny, naturalny smak łączy się z pikantnym właściwym dla niebieskiej pleśni. Jest idealnym składnikiem dań na zimno (np. sałatek) i na gorąco. Wyśmienicie smakuje z kanapkami i na desce serowej. Najlepsze wina białe. Zawiera 70% tł. w suchej masie.
1 kg
Kod kreskowy: 281265
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko pasteryzowane,
śmietana,
sól,
podpuszczka,
kultury bakterii mlekowych,
kultury pleśniowe.
Dodatkowe informacje
70% tłuszczu w s.m.
Opis produktu
Ser miękki z porostem białej i przerostem niebieskiej pleśni.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Adres producenta
KASAREI CHAMPIGNON HOFMEISTER,
87493 lAUBEN
Adres zwrotny
P.P.H TEMAR SP. JAWNA
ul. Tartaczna 34
40 - 749 Katowice.