1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 3183870000800
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka zwierzęca
pleśń Penicillium Roqueforti
surowe MLEKO owcze (pochodzenia francuskiego)
sól morska
bakterie fermentacji mlekowej
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser miękki, podpuszczkowy z przerostem niebieskiej pleśni Roquefort Vernières AOP
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2°C do +6°C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 124
Głębokość - 24
Wysokość - 118
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Ets Vernières Frères
F-12250
Roquefort/Soulzon
Adres zwrotny
Ets Vernières Frères
F-12250
Roquefort/Soulzon
Kontakt
Ets Vernières Frères
Adres kontaktowy
F-12250
Roquefort/Soulzon
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1509 kJ / 365 kcal |
Tłuszcz: | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 20 g |
Węglowodany: | 1,5 g |
w tym cukry: | <0,5 g |
Białko: | 19 g |
Sól: | 3,1 g |