1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5906730601331
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
łosoś atlantycki (Salmo salar) 97 %
Marka
Suempol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś atlantycki net, wędzony na zimno, plastrowany.
Cechy
Teraz Polska
jakość, świeżość, smak, zdrowie
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
wyprodukowano bez stosowania GMO
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze gazów modyfikowanych.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 4
Min. temp. °C - -2
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od -2 °C do +4 °C
Spożyć w ciągu 24 h po otwarciu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 220
Szerokość - 125
Głębokość - 13
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
SUEMPOL SP. Z O.O.
17-100 Bielsk Podlaski
ul. Białostocka 69a
Adres zwrotny
SUEMPOL SP. Z O.O.
17-100 Bielsk Podlaski
ul. Białostocka 69a
Kontakt
SUEMPOL SP. Z O.O.
Adres kontaktowy
17-100 Bielsk Podlaski
ul. Białostocka 69a
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
Kraj
Country of Origin - Norwegia
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g | % RWS* w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna: | 709 kJ/170 kcal | 8 % |
Tłuszcz: | 10 g | 14 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g | 6 % |
Węglowodany: | <0,5 g | 0 % |
- w tym cukry: | <0,5 g | 0 % |
Białko: | 20 g | 40 % |
Sól: | 3 g | 50 % |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | ||
Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu: DHA - 325 mg, EPA - 219 mg |