1 szt - 0,380 kg
Kod kreskowy: 5900197029868
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
proszek bananowy 0,1 %
cukier
aromat
mleko
stabilizator: karagen
skrobia modyfikowana
naturalny aromat
maltodekstryna
regulator kwasowości: fosforany sodu
witaminy: D, B6, B12
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mleczko o smaku bananowym wzbogacone w witaminy: D, B6, B12. Produkt UHT.
Cechy
z dodatkiem witamin D, B6, B12
Polska firma
Pozostałe informacje
Masa netto 380 g e / 360 ml
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząśnij przed spożyciem
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od + 2 °C do + 8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 71
Głębokość - 71
Wysokość - 157
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa,
Poland
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów,
Poland
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa,
Poland
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g | % RWS* w 100 g | Wartość odżywcza produktu w 380 g | % RWS* w porcji 380 g |
---|---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 267 kJ / 63 kcal | 1013 kJ / 240 kcal | ||
Tłuszcz | 1,6 g | 6,1 g | ||
w tym kwasy nasycone | 1,1 g | 4,3 g | ||
Węglowodany | 9,4 g | 65,7 g | ||
w tym cukry | 9,0 g | 35,7 g | ||
Białko | 2,8 g | 10,6 g | ||
Sól | 0,10 g | 0,38 g | ||
Witamina B6 | 0,21 mg | 15 % | 0,80 mg | 57 % |
Witamina B12 | 0,38 µg | 15 % | 1,44 µg | 57 % |
Witamina D | 0,75 µg | 15 % | 2,85 µg | 57 % |
*Referencyjne Wartości Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | ||||
Opakowanie zawiera jedną porcję produktu. |