1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5900197012723
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko zagęszczone odtłuszczone*
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
śmietanka*
mleko*
*wyprodukowano bez stosowania GMO
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typ grecki.
Marka
Bakoma
Cechy
bardzo gęsty
prosty skład
3 składniki: mleko, śmietana, żywe kultury bakterii
doskonała baza do sosów i dipów
gęsta i kremowa konsystencja
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 94
Wysokość - 118
Głębokość - 94
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Poland
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900197012945
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 417 kJ/ 100 kcal |
Tłuszcz | 7,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,5 g |
Węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,12 g |