1 szt - 0,220 kg
Kod kreskowy: 5904467109250
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko pełne pasteryzowane,
śmietanka pasteryzowana,
mleko w proszku,
białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych : Streptococcus thermophillus delbruecki subsp. bulgaricus.
Marka
Maluta
Opis produktu
Doskonały tradycyjny jogurt bałkański.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 2° C do
+ 8 ° C.
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82 - 100 Nowy Dwór Gdański
tel. (055) 247 24 61
fax (055) 247 41 14
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82 - 100 Nowy Dwór Gdański
tel. (055) 247 24 61
fax (055) 247 41 14
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 489kJ/118 kcal |
tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
białko | 4,2 g |
sól | 0,15 g |