1 szt - 0,340 kg
Kod kreskowy: 5906295340416
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ŚMIETANKA
żywe kultury bakterii jogurtowych (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) (zawierają LAKTOZĘ (z MLEKA))
MLEKO
BIAŁKA MLEKA
Marka
Greek Style
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typu greckiego, 10 % tłuszczu.
Cechy
nowa receptura
10 % tłuszczu - do sałatek, sosów i deserów
zawiera kultury bakterii Lactobacillus bulgaricus oraz Stretococcus thermophilus
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od +1°C do +8°C.
Wydzielanie się serwatki jest naturalnym procesem, charakterystycznym dla tego typu produktu. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Wysokość - 98
Szerokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
PPH TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Facebook:/swiatserówtemar
Adres zwrotny
PPH TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Facebook:/swiatserówtemar
Kontakt
PPH TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Kraj pochodzenia głównego składnika - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce. Mleko: pochodzenie Polska.
Adres internetowy
www.temar.pl
Media społecznościowe
Facebook:/swiatserówtemar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 516 kJ / 124 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,5 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 0,10 g |