1 szt - 0,390 kg
Kod kreskowy: 5900197002595
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
mleko
Marka
Bakoma
Cechy
idealny do kuchni
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
firma polska
Dodatkowe informacje
Kup i... wygraj nagrody!
Konkurs
Nagroda gwarantowana e-Book z przepisami
Szczegóły na stronie naturalniewkuchni.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Wysokość - 118
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów,
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 243 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 2,0 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,11 g |