Jogurt Piotr i Paweł naturalny
Udostępnij na FacebookuJogurt naturalny, zawiera bakterie probiotyczne.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5902476001619
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko pasteryzowane,
śmietanka pasteryzowana,
odtłuszczone mleko w proszku,
kultury bakterii a w tym : Bifidobacterium bifidum i Lactobacillus, acidophilus.
(zawierają laktozę)
Marka
"Piotr i Paweł "
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres :
naszeprodukty@piotripawel.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 1° C do
+ 8 ° C.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Adres zwrotny
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 364 kJ / 87 kcal |
Tłuszcz | 4,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 6,9 g |
w tym cukry | 6,9 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,14 g |