1 szt - 0,370 kg
Kod kreskowy: 5903767004999
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane odtłuszczone
kultury bakterii jogurtowych
Marka
Jovi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny 0% tłuszczu.
Cechy
wysoka zawartość białka
wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 12 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Wysokość - 119
Szerokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
Kontakt
Lactalis Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość białka
Kraj
Country of Origin - Poland
Rodzaj materiału opakowania
Wypełnienie opakowania - 5 - PP
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie 370 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Mleko pochodzi z Polski. Wyprodukowano w Polsce.
Email kontaktowy
jakosc@lactalis.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu | Wartość odżywcza w porcji 185 g produktu | % RWS w porcji 185 g produktu |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 220 kJ / 52 kcal | 406 kJ / 93 kcal | 5 % |
Tłuszcz | 0,1 g | 0,2 g | 0 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,07 g | 0,1 g | 1 % |
Węglowodany | 7,5 g | 13,9 g | 5 % |
w tym cukry | 7,5 g | 13,9 g | 15 % |
Białko | 5,2 g | 9,6 g | 19 % |
Sól | 0,20 g | 0,37 g | 6 % |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). | |||
Opakowanie 370 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu. | |||
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |