1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 5904467711309
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
mleko pasteryzowane
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny bez laktozy.
Cechy
bez mleka w proszku
intensywnie smaczny
tylko 2 składniki
bez laktozy**
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym***
180 g ~ 2 szklanki mleka pełnego
*jedna porcja
**Zawartość laktozy <0,01 g / 100 g
***więcej na www.maluta.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do: data przydatności i nr partii produkcyjnej podano na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 82
Wysokość - 68
Głębokość - 82
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
Telefon kontaktowy
55 247 24 61
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 476 kJ / 114 kcal |
Tłuszcz | 7,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,3 g |
Węglowodany | 3,4 g |
w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 0,10 g |