1 szt - 0,220 kg
Kod kreskowy: 5904467711460
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
mleko
śmietanka
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt śmietankowy.
Cechy
tylko 3 składniki
prosto z Żuław
intensywnie smaczny
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym*
bez zagęstników i stabilizatorów
*więcej na www.maluta.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Opływ serwatki cechą naturalną
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 84
Głębokość - 94
Szerokość - 94
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
Telefon kontaktowy
55 247 24 61
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 449 kJ / 108 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy nasycone | 5,4 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 2,8 g |
Sól | 0,10 g |