1 szt - 0,340 kg
Kod kreskowy: 5904467109243
Dodatkowe informacje
Producent
Maluta
Maluta
Prosto z Żuław
Składniki
mleko pełne pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
śmietanka pasteryzowana
białka mleka
mleko w proszku odtłuszczone
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny.
Cechy
doskonały jogurt od Maluty
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym*
*więcej na www.maluta.pl
O marce
Maluta
Prosto z Żuław
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Przechowywanie
Należy spożyć do: termin przydatności do spożycia i numer partii produkcyjnej podano w górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 97
Wysokość - 88
Szerokość - 97
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
fax 55 247 41 14
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
www.maluta.pl
55 247 24 61
55 247 41 14
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
55 247 24 61
Recykling - pozostały tekst
Nowe opakowanie
Łatwiejsza segregacja odpadów
Adres internetowy
www.maluta.pl
Numer fax
55 247 41 14
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 489 kJ / 118 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 0,15 g |