Michelangelo Ser mozzarella 308 g
Udostępnij na FacebookuOryginalna włoska mozzarella o wyjątkowym, delikatnym smaku. Produkowana z pasteryzowanego mleka bawolego. Ser charakteryzuje się elastyczną i zwartą konsystencją. Jest niezastąpionym składnikiem sałatek, dań zapiekanych oraz pizzy.
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5420024119710
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
naturalna serwatka
pasteryzowane mleko bawole
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
ser miękki minimum 52 % tłuszczu w suchej masie
Marka
Michelangelo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Mozzarella Di Bufala Campana ChNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia).
Opis produktu
Oryginalna włoska mozzarella o wyjątkowym, delikatnym smaku. Produkowana z pasteryzowanego mleka bawolego. Ser charakteryzuje się elastyczną i zwartą konsystencją. Jest niezastąpionym składnikiem sałatek, dań zapiekanych oraz pizzy.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii z tyłu opakowania.
Przechowywać w temperaturze: 0 ℃ / +4 ℃.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 4
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 122
Szerokość - 131
Głębokość - 38
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
E.C.U. GEIE
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
www.michelangelocheese.com
Adres zwrotny
E.C.U. GEIE
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
www.michelangelocheese.com
Kontakt
E.C.U. GEIE
Adres kontaktowy
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
Kraj
Country of Origin - Włochy
Adres internetowy
www.michelangelocheese.com
Adres dystrybutora
PPH Temar Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza W 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1062 kJ / 256 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 14 g |
Błonnik | 0 g |
Sól | 0,39 g |