Michelangelo Ser mozzarella 308 g
Udostępnij na FacebookuOryginalna włoska mozzarella o wyjątkowym, delikatnym smaku. Produkowana z pasteryzowanego mleka bawolego. Ser charakteryzuje się elastyczną i zwartą konsystencją. Jest niezastąpionym składnikiem sałatek, dań zapiekanych oraz pizzy.
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5420024119710
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ser miękki minimum 52 % tłuszczu w suchej masie
naturalna serwatka
sól
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
pasteryzowane mleko bawole
Marka
Michelangelo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Mozzarella Di Bufala Campana ChNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia).
Opis produktu
Oryginalna włoska mozzarella o wyjątkowym, delikatnym smaku. Produkowana z pasteryzowanego mleka bawolego. Ser charakteryzuje się elastyczną i zwartą konsystencją. Jest niezastąpionym składnikiem sałatek, dań zapiekanych oraz pizzy.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii z tyłu opakowania.
Przechowywać w temperaturze: 0 ℃ / +4 ℃.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 4
Min. temp. °C - 0
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 38
Szerokość - 131
Wysokość - 122
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
E.C.U. GEIE
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
www.michelangelocheese.com
Adres zwrotny
E.C.U. GEIE
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
www.michelangelocheese.com
Kontakt
E.C.U. GEIE
Adres kontaktowy
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
Kraj
Kraj pochodzenia - Italy
Adres internetowy
www.michelangelocheese.com
Adres dystrybutora
PPH Temar Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza W 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1062 kJ / 256 kcal |
| Tłuszcz | 22 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
| Węglowodany | 0,6 g |
| w tym cukry | 0,6 g |
| Białko | 14 g |
| Błonnik | 0 g |
| Sól | 0,39 g |