Papillon Roquefort Francuski ser podpuszczkowy dojrzewający 100 g
Udostępnij na FacebookuRoquefort Papillon Red Label to francuski ser miękki z przerostem niebieskiej pleśni. Smak sera jest bardzo intensywny i złożony, dzięki wytwarzaniu sera wyłącznie z mleka owczego.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 3177890001008
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
Min. 52 % tłuszczu w suchej masie
kultury pleśniowe Penicillium roquefortii
Sucha masa min. 55 %
sól
kultury bakterii mlekowych
surowe pełne mleko owcze
Marka
Papillon
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Francuski ser podpuszczkowy, dojrzewający, z przerostem niebieskiej pleśni z pełnego surowego mleka owczego.
Opis produktu
Roquefort Papillon Red Label to francuski ser miękki z przerostem niebieskiej pleśni. Smak sera jest bardzo intensywny i złożony, dzięki wytwarzaniu sera wyłącznie z mleka owczego.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 0 °C / +8 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 131
Głębokość - 27
Wysokość - 120
Rodzaj opakowania
Typ - Okładka
Adres producenta
Fromageries Papillon
12250 Roquefort/Soulzon
France
Adres zwrotny
Fromageries Papillon
12250 Roquefort/Soulzon
France
Kontakt
Fromageries Papillon
Adres kontaktowy
12250 Roquefort/Soulzon
France
Oświadczenia dotyczące bezpieczeństwa
Nieodpowiednie dla kobiet w ciąży
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1507 kJ / 364 kcal |
Tłuszcz: | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany: | <0,5 g |
w tym cukry: | <0,5 g |
Białko: | 19 g |
Sól: | 3,2 g |